Steg 6 Bröllop & Dop i Kapellet

Har man ett eget kapell i huset så skall man naturligtvis använda detta på bästa sätt. Vi ser framför oss att vi kan genomföra traditionella dop i kapellet men också att dopmottagningen därefter kan hållas i huset.

Men framförallt tänker vi oss att vi kan hålla bröllop i vårt kapell som rymmer cirka 70 personer i kyrkolokalen. Det finns möjlighet att få ett bröllop som inget annat. Detta då inte bara själva bröllopet utan också bröllopsfest kan hållas i fastigheten. Dessutom kan bröllopsgästerna bo kvar i huset och till och med bröllopsparet, kan stanna kvar och övernatta i fastigheten. Det är nämligen vår avsikt att i fastighetens gamla personalrum, angränsande till kapellet, bygga en modern och lyxig bröllopssvit.

The Chapel bildspel

Det blir med andra ord ett ”Compact-Wedding” med allt på samma ställe. Vi förstår att denna typ av bröllop inte är till för alla, och kanske inte heller för det bröllopspar som gifter sig för första gången. Men vi tror att vi kan erbjuda de som önskar sig något alldeles extra av sitt bröllop och en händelse att därefter ta med sig hela sitt liv.

Det kommer att ta ett par år innan vi nått hela vägen till dessa tillställningar i vårt kapell, men vi arbetar för att förverkliga detta inom 2-4 år.

 

Bröllop

Chapel bild sida