Idrotts- & Golfpaket

Waterside Mariestad är en i det närmaste idealisk boendeanläggning för föreningslivet, oavsett om man söker ett boende för ett träningsläger, en turnering, tävling eller en idrottskonferens. Med sin stora rumskapacitet, många lokaler som kan användas för teori- & taktikgenomgångar, restaurang och till och med, vid behov, möjligheter till att nyttja tvättrum och andra faciliteter för att underlätta vistelsen på plats.

Men inte minst så är prisnivån förmånlig för idrottsföreningar. Man upplever att man får väldigt mycket för pengarna vilket är bra för klubbar där ambitionerna är större än plånboken. Detta upptäckte bland annat Mariestads BOIS och beslutade då att förlägga alla besökande hockeylag till sina Cuper och turneringar hos oss på Waterside.

Kategori Idrotts och Golfpaket Golfpaket

 

Kategori Idrotts och Golfpaket Träningsläger

Speciellt framtagen Idrottsmeny

För de idrottsgrupper som äter på hotellet erbjuder vi en särskild protein- och kolhydratsbaserad idrottsmeny för att klara genomförandet av tuffa matcher eller många träningar.

Som idrottsförening så kan man också välja vilken typ av boende man önskar. Väljer man exempelvis de lite enklare hotellrummen i light-konceptet försöker vi så långt som möjligt att ge varje gästande förening en egen korridor där endast de bor. Alternativt så bor man i flersängsrummen med våningssängar antingen i annexet på gårdsplan eller i huvudfastigheten. Oavsett vilket av dessa alternativ man väljer så får man en grupp som bor sammanhållet och som man kan hålla göd överblick över.