Steg 2 Restaurang

Arbetet med att bygga en restaurang både för husets gäster, övriga tillresta besökare till Mariestad men också Mariestadsborna påbörjades våren 2019. Detta inledes med att vi vann upphandlingen om att få leverera lunch och middag till fångarna på häktet i Mariestad. Mycket ändamålsenligt kan tyckas att det gamla köket, nu upprustat och försett med moderna storköksmaskiner, i fängelset åter får leverera mat till de häktesintagna i Mariestad.

Vi har också påbörjat byggnationen av en uteservering på fängelsegårdens östra delar. Ett trädäck på drygt 200 m2 har byggts på den högra delen av den främre fängelsegården. Tanken är att denna konstruktion under våren 2020 skall få en överbyggnad och glasas in för att bli väderskyddad.

Under hösten 2019/våren 2020 är avsikten att vi skall förutom frukosten och skall kunna servera lunch och middag till våra konferensgrupper och andra större sällskap som bokar boende hos oss på hotellet.

Under våren och sommaren 2020 så är tanken slutligen att vi skall öppna för offentligheten. Både som en stöttning för våra event men också med möjligheten att endast komma och njuta av god restaurangmat på konceptet Kött, grill & Steakhouse.

Läs mer om vår restaurangsatsning under egen rubrik.

Flamberar

Kött och potatis