Studentrum

Med kort avstånd till både Vadsbogymnasiet och Da Capo, Mariestads kommuns högskoleplattform, som i samarbete med Universiteten i Göteborg och Karlstad samt Yrkeshögskolan erbjuder utbildningar till bland annat lärare och tandsköterskor, så blir ett studentrum på Waterside Mariestad ett både kostnadseffektivt och tillgängligt alternativ.

Ni hyr rummen termin för termin och slipper betala för rummen på loven då ni inte utnyttjar boendet. Ni kan hyra rummen helt utan mat, men har också möjlighet att inkludera allt från frukost till halv- eller helpension. Vi har dock endast ett begränsat antal rum som vi hyr ut på detta sätt, så det gäller att göra en tidig bokning.

När du hyr studentrum får du tillgång till samlingslokaler, Tv-rum, WIFI och möjlighet att använda vår tvättstuga för eget behov.

Prisexempel för studentrummen är 4 000 kronor/månad för rummet. Frukost tillkommer med 2 000 kronor/månad för de som så önskar. Önskar man dessutom lunch och eller middag så kan man boka detta för 80 kronor/tillfälle. Beställ alltid en offert för ett exakt priserbjudande.

Kategori långtidsboende underkategori studentboende 2