Företagsrum

Dessa passar alldeles utmärkt för de som arbetspendlar till Mariestad och finns på plats under veckorna för att därefter resa tillbaka till hemorten. Det passar också bra för personal som finns i Mariestad under en begränsad tid och exempelvis innehar en projekt-, eller visstidsanställning.

Företagsrummen kan också kombineras med ett mindre kontorsrum så att man kan dra sig undan på hotellet och arbeta i lugn och ro. Dessutom så kan, precis som för studentrummen, dessa rum kombineras med olika måltidspaket inkluderande frukost, lunch och/eller middag. Kontorsrummen finns från 7 m2 och upp.

Kategori långtidsboende underkategori Företagsrum 2

När du hyr företagsrum får du tillgång till konferensrum, samlingslokaler, Tv-rum, WIFI och möjlighet att använda vår tvättstuga för eget behov.  Om man inkluderar kontorsrummet så kan detta fås med eller utan kontorsmöbler, skrivbord, hurts och hylla.

Prisexempel för företagsrummen är 5 000 kronor/månad för rummet. Önskar man ett företagsrum plus ett kontorsrum (7 m2) är priset 6 500 kronor/månad (exkl. ev. kontorsmöbler). Frukost tillkommer med 2 000 kronor/månad för de som så önskar. Önskar man dessutom lunch och eller middag så kan man boka detta för 80 kronor/tillfälle. Beställ alltid en offert för ett exakt priserbjudande.

Kategori långtidsboende underkategori Företagsrum