Meny

SOMMARMENY 2024

FÖRRÄTTER
Carpaccio;
Nötkött, olivolja, havssalt, svartpeppar, pinjenötter, ruccola och parmigiano reggiano ost
189;.
Ostbricka;
Taleggio krämig ost, Parmigiano Reggiano 22+ mån. Cheddarost extralagrad, Salami Romana Calabra, Prosciutto och Fikonmarmelad
199;-
HUVUDRÄTTER
Dubbelpanerad Rödspätta;
Serveras med grönsaker, remouladsås och ungsrostad potatis
269;-
Kyckling Pesto;
Serveras med salladsmix, spJabönor, färska primörer, fetaost och avokadosås
269;-
Färsbiff tomat och Parmesan;
Serveras med färska primörer, vitlökssås och delikatesspotatis
259;.
VEGAN
Veganbiff;
Serveras med kålrot, rotselleri, sojabönor och potatis
259;-
DESSERTER
Tartufo Citron;
Fräsch glass med färska itialienska citroner och krämig limoncello-kärna. Toppas med krossad maräng.
119;-
Marscarpone Choklad;
Chokladbotten krönt med blandning av biskvigranola och choklad
139;

Premiär Dag 1 bild 6

 

Premiär Dag 1 bild 5