Meny
SOMMARMENY 2024
FÖRRÄTTER | ||
Carpaccio; Nötkött, olivolja, havssalt, svartpeppar, pinjenötter, ruccola och parmigiano reggiano ost | 189;. | |
Ostbricka; Taleggio krämig ost, Parmigiano Reggiano 22+ mån. Cheddarost extralagrad, Salami Romana Calabra, Prosciutto och Fikonmarmelad | 199;- | |
’ | ||
HUVUDRÄTTER | ||
Dubbelpanerad Rödspätta; Serveras med grönsaker, remouladsås och ungsrostad potatis | 269;- | |
Kyckling Pesto; Serveras med salladsmix, spJabönor, färska primörer, fetaost och avokadosås | 269;- | |
Färsbiff tomat och Parmesan; Serveras med färska primörer, vitlökssås och delikatesspotatis | 259;. | |
VEGAN | ||
Veganbiff; Serveras med kålrot, rotselleri, sojabönor och potatis | 259;- | |
DESSERTER | ||
Tartufo Citron; Fräsch glass med färska itialienska citroner och krämig limoncello-kärna. Toppas med krossad maräng. | 119;- | |
Marscarpone Choklad; Chokladbotten krönt med blandning av biskvigranola och choklad | 139; | |