Meny
MENY SOMMAREN 2021 | ||
FÖRRÄTTER | ||
Toast Skagen på kavring med räkor, rödlök, dill och citron. | 98;- | |
Råbiff Asian, vårlök, chili, gari, yuzomajonnäs picklad rödlök, | 115;- | |
sesam och rischips. Dressing: soya chili garispad vårlök | ||
Burrata, cocktailtomat, basilika, chili, granatäpple, och röd | 98;- | |
basilika Dressing: chili, basilika, rostad vitlök, olivolja slätmixad | ||
HUVUDRÄTTER | ||
Grillad lågtempererad Kalventrecôte, gräslöksemulsion, | 295;- | |
sommarprimörer, färskpotatis och portvinssås. | ||
Fjällröding, picklade betor, brynt smör, rökt forellrom, dill | 245;- | |
och citron. | ||
Mariestads Högrevshamburgare, cheddarost, syrad rödlök, pommes och Mariestads HB dressing. | 189;- | |
VEGAN | ||
Tryffelbakad rotselleri, rostad morotskräm, kokosgrädde, | 195;- | |
rostad jordärtskocka och krasse. | ||
BARNMENY | ||
Pannkakor, grädde och sylt | 95;- | |
DESSERTER | ||
Mango sorbet, hjortronskompott och mynta. | 89;- | |
Brulé med sommarbär. | 95;- | |
Vit chokladganache, brynt choklad krunch och bär. | 97;- | |
Apelsin och lagerbladstryffel med havssalt. | 93;- |