Meny

MENY SOMMAREN 2021

FÖRRÄTTER
Toast Skagen på kavring med räkor, rödlök, dill och citron.98;-
Råbiff Asian, vårlök, chili, gari, yuzomajonnäs picklad rödlök,115;-
sesam och rischips. Dressing: soya chili garispad vårlök
Burrata, cocktailtomat, basilika, chili, granatäpple, och röd  98;-
basilika Dressing: chili, basilika, rostad vitlök, olivolja slätmixad
HUVUDRÄTTER
Grillad lågtempererad Kalventrecôte, gräslöksemulsion,295;-
sommarprimörer, färskpotatis och portvinssås.
Fjällröding, picklade betor, brynt smör, rökt forellrom, dill245;-
och citron.
Mariestads Högrevshamburgare, cheddarost, syrad rödlök, pommes och Mariestads HB dressing.189;-
VEGAN
Tryffelbakad rotselleri, rostad morotskräm, kokosgrädde,195;-
rostad jordärtskocka och krasse.
BARNMENY
Pannkakor, grädde och sylt95;-
DESSERTER
Mango sorbet, hjortronskompott och mynta.89;-
Brulé med sommarbär.95;-
Vit chokladganache, brynt choklad krunch och bär.97;-
Apelsin och lagerbladstryffel med havssalt.93;-

Premiär Dag 1 bild 6

 

Premiär Dag 1 bild 5