Restaurang

Restaurang Vatten & Bröd slog upp köksdörren för första gången den 7/10 2019 då vi vunnit ett anbudsförfarande att få leverera mat till det närliggande häktet. Inspirationen till namnet hämtar vi från husets tidigare verksamhet som fängelse. När vi först slår upp våra dörrar till köket och den nya restaurangen är det endast för att leva upp till vårt nytecknade avtal med Kriminalvården. Som en följd av detta avtal så kan man också beställa luncher och middagar för halva priset genom Appen, Karma – Rädda Mat, som ni kan läsa mer om under egen rubrik.

Sibu tallrik

 

Sibu1

Allt eftersom kommer vi sedan att öppna restaurangen först i samband med gruppbokningar på hotellet, exempelvis konferenser, för att därefter preliminärt Juli 2020 även öppna för allmänheten.

Restaurangen håller dock i första hand öppet under sommarens turistsäsong, i samband med våra event samt under julbordssäsongen. Vi hoppas på sikt kunna ha restaurangen året runt öppet, men för närvarande är den endast öppen i ovanstående perioder.

Vår ambition är då att erbjuda en restaurang och en miljö som tidigare inte funnits i Mariestad. En restaurang med en meny som bland annat hämtar sin inspiration från den amerikanska södern liksom Pampas slätter i Sydamerika.