Idrottspriser

Att föreningslivet ofta får ”anpassa munnen efter matsäcken” har varit fallet lika länge som vi haft organiserad idrott i Sverige. Idrottsföreningarna kämpa ofta med en dålig ekonomi och det gäller att få så mycket som möjligt för de pengar man har tillgängliga. Vi har därför tagit fram en särskild priskategori som heter ”Idrottspriser”. Dels ger vi på detta sätt idrottsgrupper tillgång till ett rabatterat pris när de bokar sina gäster hos oss och dels får de en möjlighet till sponsring från oss.

De föreningar som träffar avtal med oss och därefter förlägger gäster på vårt hotell får möjlighet att välja att antingen låta rabatten gå direkt tillbaka till sina gäster, som därmed får en rabatt på det pris de betalar. Alternativt så betalar de våra ordinarie låga priser utan rabatt och denna går i stället tillbaka till idrottsföreningen.

Vill ni veta mer om hur Idrottspriserna fungerar och diskutera ett samarbetsavtal med oss, tveka inte att kontakta oss så träffas vi för en diskussion om detta.

Därefter kan ni göra som Mariestads BOIS och träffa ett avtal om Idrottspriser på Waterside Mariestad.

Kategori Idrotts och Golfpaket Idrottspriser